IL Tyrving og IK Tjalve mener at en allsidig trenings- og og konkurransebakgrunn er avgjørende for danne et godt grunnlag for friidrett på høyt nivå. Vi vet at mange av friidrettsheltene som deltok på Bislett Games i år har konkurrert i alt mulig rart, og dette har bidratt til deres utvikling.

I år gikk vi sammen for å premiere allsidighet i konkurranser, hvor utøvere som deltok på åtte eller flere øvelser samlet på Tjalvelekene og Tyrvinglekene, var med i trekningen av tre gavekort på Oslo Sportslager.

Les mer om viktigheten av allsidighet her. Dagbladet har også en fin sak om allsidighet her.  

Det var faktisk 40 (!) utøvere som var med på åtte eller flere øvelser. To utøvere stilte opp på så mange som 13 øvelser de to helgene. Dette lover bra for norsk friidretts fremtid. Vi har utført en randomisert trekning, og følgende tre utøvere har vunnet gavekort på Oslo Sportslager:

  • Simen Johan Teigstad – Sandvin
  • Signe Marie Hegstad, Tyrving
  • Saveetha Satkunananthan, Groruddalen.

IL Tyrving og IK Tjalve gratulerer! Gavekortene er på vei i posten i løpet av noen dager.

Vi vil videre oppfordre alle unge utøvere å delta i mange forskjellige øvelser i stevner de er med på fremover. Det er både gøy, utfordrende og utviklende!

Bilde: Verdensmester Karsten Warholm deltok på så mye som han kunne i barne og ungdomsårene. Han har faktisk 100 UM-medaljer! Foto fra Oslo Bislett Games, tatt av Eirik Førde.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s