Tjalvelekene 2021 er dessverre avlyst. Pga vedvarende arrangementsrestriksjoner og usikkerhet rundt når det vil åpnes for større arrangementer vil det ikke være mulig å arrangere Tjalvelekene i år heller.

Vi vil likevel prøve å arrangere en del stevner innenfor gjeldende rammer fremover, mer om det kan dere lese her, https://tjalve.no/2021/05/14/tjalvelekene-avlyst-boysen-memorial-flyttet-einar-brynemo-memorial-datofestet-og-allianseklubbenes-stevneserie/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s