Tjalvelekene arrangere 1.-3. juni på friidrettens storstue, Bislett Stadion. Stevnet er for alle klasser fra rekrutt til senior.

Program/stevneinformasjon finner du her.

Startlister pr 31. mai, sortert på øvelse

Startlister pr 31. mai, sortert på klubb

BISLETT STADION: Inngang til Bislett skal i forbindelse med Tjalvelekene være fra Martinus Lørdahls Plass, inngang 2. Vi oppfordrer til å benytte seg av kollektivtransport til stadion. Vi minner om at det er kildesortering på arenaen.

STARTNUMMER: Utdeles lagvis ved stand i inngangspartiet. Startnumrene skal festes på brystet og må ikke brettes.

MYLDREOMRÅDET: Ligger under hovedtribunen og har inngang fra løpebanen. Her finner du sekretariatet og oppropslister for løp.

AVKRYSNING/OPPROP: For løpsøvelser er det avkrysning på egne tavler i myldreområdet senest 1 time før øvelsesstart og kan gjøres av den aktive selv eller av en ansvarlig lagleder. Man må ikke krysse av for deltakere som ikke har kommet til stadion. Når det gjelder løpsøvelsene ber vi deltakerne om at oppnådd bestetid blir oppgitt på startlistene ved avkrysningen.

For andre øvelser er det opprop på stedet 15 min før øvelsesstart!

PREMIEUTDELING:

Rekrutt: Premie for hver øvelse barna er med på, rett etter øvelsesslutt ved øvelsesstedet.

10-12 år: Premie til alle utøvere.

13 år og eldre: Foregår på indre bane direkte etter øvelsesslutt. De tre beste i hver øvelse (uansett deltakerantallet) skal møte til premieutdelingen hvor det er satt ut merkede stoler fra 1. til 3. plass.

BESTEMANNSPREMIER: Den jenten eller gutten, 13 år eller eldre, med høyest poengsum i kast, hopp eller løp på Tyrvingtabellen, mottar bestemannspremie. Årets premie er to billetter til Bislett Games (en barnebillett og en voksenbillett) på free seating-områdene.

ALLSIDIGHETSPREMIE PÅ TJALVELEKENE OG TYRVINGLEKENE: IL Tyrving og IK Tjalve mener at en allsidig trenings- og og konkurransebakgrunn er avgjørende for danne et godt grunnlag for idrettslig utvikling. Vi har derfor gått sammen om å premiere allsidighet. Alle utøvere, uansett alder, som deltar på åtte (8) eller flere øvelser på Tjalvelekene 1.-3. juni og Tyrvinglekene 15.-17. juni, er med i trekningen av tre gavekort på kr 500 hos Oslo Sportslager. Vinnerne trekkes på Tyrvinglekenes siste dag. Gavekortene kan brukes på Oslo Sportslagers butikk på Tyrvinglekene eller deres varehus i Torggata.

REKRUTT: For søndagens rekruttøvelser vil det blir opprop 15 minutter før øvelsesstart for både 60m, 60m hekk, lengde og liten ball. Barna får premie for hver øvelse de er med på rett etter den avsluttes.

GARDEROBER: Er området under hovedtribunen. Garderobene vil være åpne ca halvannen time før stevnestart alle stevnedager. Arrangøren er ikke ansvarlig for deltakernes tøy og verdisaker som bør tas vare på av leder og/eller foreldre og bekjente.

OPPVARMING: Må skje i myldreområdet, idet indre bane kun vil være åpen for de aktive under øvelsesavviklingen. Lagledere har bare unntaksvis, for korte og nødvendige oppdrag, adgang til indre bane. Lagleder gjør som regel best jobb for sine aktive fra fast plass på tribunen.

PRIVAT KASTREDSKAP: Må innleveres 1 time før øvelsestart i sekretariatet til kontroll. Kastdommerne vil ta med disse redskapene sammen med arrangørens kastredskaper ut til konkurransestedet.

FORSØK/FINALER I LØP: Vil bli avholdt på 60m og 100m for klasser med flere enn åtte påmeldte, hvor heatvinnerne og de beste tidene går til finale. Tidene er avgjørende på alle løpsdistanser fra 200m og oppover samt i alle hekkeløp.

LENGDE/TRESTEG/ALLE KAST: Vanlige konkurranseregler med 3 forsøk og 3 finaleomganger for de 8 beste etter 3 omganger. Unntatt fra dette er hopp/kast for jenter og gutter 10 – 12 år, som får fire forsøk pr. deltaker og rekrutt som får tre forsøk.

TJALVELEKENE PÅ OSLO BISLETT GAMES

Tjalvelekene har to finaler på Oslo Bislett Games 7. juni! Med dette vil vi bidra til at ungdommen får positive opplevelser på friidrettens festdag.

Jenter U18 100 meter hekk kl. 17.50: De seks løperne med best tid i J16 og J17 blir invitert til finale på Oslo Bislett Games.

Miksstafett 4×200 meter 13-14 år kl. 18.58: Med en smekkfull Bislett Stadion rett før hovedstevnet er det 4x200m på programmet. Klubber som stiller med minst én løper i hver av 60m-klassene G13, G14, J13 og J14 kan søke om å få med lag på 4x200m. Laget skal bestå av én utøver fra hver klasse. De åtte klubbene med best sammenlagttid på 60m invitert. Søknadsskjema finner du i sekretariatet, og leveres der etter 60m er overstått 2. juni.

Utøverne som deltar får gratis inngang på Bislett Games. Hvert stafettlag får med én lagleder.

SOMMERVARME: Det er meldt opp mot 30 grader i helgen. Tjalve vil legge til rette for nedkjøling. Utøvere må sørge for å få i seg mye sportsdrikk eller saft med tilsatt salt (ikke bare vann) og mat/snacks med høyt saltinnhold. Ikke opphold deg for mye i solen, bruk caps, solbrille og solkrem, og kjøl deg ned med kaldt vann på kroppen.

KIOSKEN finner du i Sebastian Coe-salen på hovedtribunen. Her kan du også kjøpe billetter til redusert pris til Oslo Bislett Games 7. juni.

Mineralvann                          25kr
YT Sportsdrikk                      25kr
YT Restitusjondrikk              25kr
Vann                                       15kr
Kaffe                                      10kr
YT Proteinpudding                25kr
Energibar                               25kr
Pølse                                      20kr
Vaffel                                     20kr
Is                                            20kr
Frukt                                      5kr

SPORTSBUTIKK – PS SPORT

Sportsbutikk på Bislett stadion under hele Tjalvelekene!
Joggesko, piggsko, treningsklær og konkurranseklær fra Mizuno selges til 40 % rabatt.
Butikk ved inngang 2 via Martinus Lørdahls plass.
Bislett Tjalvelekene