Tjalvelekene arrangere 2. til 4. juni 2023 på friidrettens storstue, Bislett Stadion. Stevnet er for alle klasser fra rekrutt til senior. Slegge er eneste øvelse fredag. 

Tidsskjema 2023 finner du her -> lenke.

PÅMELDING gjøres i isonen.no Startkontingenten er 135 kr. pr. øvelse for klassene 10 år og eldre, mens på rekrutt er det 60 kr. pr. øvelse. Påmeldingsfrist er søndag 28. mai. Etteranmelding er dobbel pris per øvelse, og tillates ved ledig plass. Send til post@tjalve.no hvis aktuelt.

BISLETT STADION: Inngang til Bislett skal i forbindelse med Tjalvelekene være fra Martinus Lørdahls Plass, inngang 2. Vi oppfordrer til å benytte seg av kollektivtransport til stadion. Vi minner om at det er kildesortering på arenaen.

STARTNUMMER: Hentes i myldreområdet nede ved sekretariatet. Startnumrene skal festes på brystet og må ikke brettes.

MYLDREOMRÅDET: Ligger under hovedtribunen og har inngang fra løpebanen. Her finner du sekretariatet og oppropslister for løp.

AVKRYSNING/OPPROP: På løpsøvelser for utøvere fra 10 år er det avkrysning på egne tavler i myldreområdet senest 1 time før øvelsesstart og kan gjøres av den aktive selv eller av en ansvarlig lagleder. Man må ikke krysse av for deltakere som ikke har kommet til stadion. Når det gjelder løpsøvelsene ber vi deltakerne om at oppnådd bestetid blir oppgitt på startlistene ved avkrysningen.

For tekniske øvelser er det opprop på stedet 15 min før øvelsesstart!

Rekruttklassen har opprop på øvelsesstedet 15 minutter før start på alle øvelser.

PREMIERING: informasjon her.

GARDEROBER: Er området under hovedtribunen. Garderobene vil være åpne ca halvannen time før stevnestart alle stevnedager. Arrangøren er ikke ansvarlig for deltakernes tøy og verdisaker som bør tas vare på av leder og/eller foreldre og bekjente.

OPPVARMING: Må skje i myldreområdet, idet indre bane kun vil være åpen for de aktive under øvelsesavviklingen. Lagledere har bare unntaksvis, for korte og nødvendige oppdrag, adgang til indre bane. Lagleder gjør som regel best jobb for sine aktive fra fast plass på tribunen.

PRIVAT KASTREDSKAP: Må innleveres 1 time før øvelsestart i sekretariatet til kontroll. Kastdommerne vil ta med disse redskapene sammen med arrangørens kastredskaper ut til konkurransestedet.

FORSØK/FINALER I LØP: Vil bli avholdt på 60m og 100m fra 13 år og eldre med flere enn åtte påmeldte, hvor heatvinnerne og de beste tidene går til finale. Med fire eller flere heat blir det også B-finale. Tidene er avgjørende på alle løpsdistanser fra 200m og oppover samt i alle hekkeløp.

LENGDE/TRESTEG/ALLE KAST: Vanlige konkurranseregler med 3 forsøk og 3 finaleomganger for de 8 beste etter 3 omganger. Unntatt fra dette er hopp/kast for jenter og gutter 10 – 12 år, som får fire forsøk pr. deltaker og rekrutt som får tre forsøk.

KIOSKEN finner du i Sebastian Coe-salen på hovedtribunen.

SPORTSBUTIKK – PS SPORT

Sportsbutikk på Bislett stadion under hele Tjalvelekene!
Joggesko, piggsko, treningsklær og konkurranseklær fra Mizuno selges til 40 % rabatt.
Butikk ved inngang 2 via Martinus Lørdahls plass.
Bislett Tjalvelekene