Tjalvelekene arrangere 27. til 29. mai 2022 på friidrettens storstue, Bislett Stadion. Stevnet er for alle klasser fra rekrutt til senior. Slegge er eneste øvelse fredag. 

Dagsprogram 2022 finner du her -> lenke.

Påmelding gjøres via Min Idrett -> lenke.

BISLETT STADION: Inngang til Bislett skal i forbindelse med Tjalvelekene være fra Martinus Lørdahls Plass, inngang 2. Vi oppfordrer til å benytte seg av kollektivtransport til stadion. Vi minner om at det er kildesortering på arenaen.

STARTNUMMER: Utdeles ved stand i inngangspartiet. Startnumrene skal festes på brystet og må ikke brettes.

MYLDREOMRÅDET: Ligger under hovedtribunen og har inngang fra løpebanen. Her finner du sekretariatet og oppropslister for løp.

AVKRYSNING/OPPROP: På løpsøvelser for utøvere fra 10 år er det avkrysning på egne tavler i myldreområdet senest 1 time før øvelsesstart og kan gjøres av den aktive selv eller av en ansvarlig lagleder. Man må ikke krysse av for deltakere som ikke har kommet til stadion. Når det gjelder løpsøvelsene ber vi deltakerne om at oppnådd bestetid blir oppgitt på startlistene ved avkrysningen.

For tekniske øvelser er det opprop på stedet 15 min før øvelsesstart!

Rekruttklassen har opprop på øvelsesstedet 15 minutter før start på alle øvelser.

PREMIERING: informasjon her.

GARDEROBER: Er området under hovedtribunen. Garderobene vil være åpne ca halvannen time før stevnestart alle stevnedager. Arrangøren er ikke ansvarlig for deltakernes tøy og verdisaker som bør tas vare på av leder og/eller foreldre og bekjente.

OPPVARMING: Må skje i myldreområdet, idet indre bane kun vil være åpen for de aktive under øvelsesavviklingen. Lagledere har bare unntaksvis, for korte og nødvendige oppdrag, adgang til indre bane. Lagleder gjør som regel best jobb for sine aktive fra fast plass på tribunen.

PRIVAT KASTREDSKAP: Må innleveres 1 time før øvelsestart i sekretariatet til kontroll. Kastdommerne vil ta med disse redskapene sammen med arrangørens kastredskaper ut til konkurransestedet.

FORSØK/FINALER I LØP: Vil bli avholdt på 60m og 100m fra 13 år og eldre med flere enn åtte påmeldte, hvor heatvinnerne og de beste tidene går til finale. Med fire eller flere heat blir det også B-finale. Tidene er avgjørende på alle løpsdistanser fra 200m og oppover samt i alle hekkeløp.

LENGDE/TRESTEG/ALLE KAST: Vanlige konkurranseregler med 3 forsøk og 3 finaleomganger for de 8 beste etter 3 omganger. Unntatt fra dette er hopp/kast for jenter og gutter 10 – 12 år, som får fire forsøk pr. deltaker og rekrutt som får tre forsøk.

KIOSKEN finner du i Sebastian Coe-salen på hovedtribunen.

Mineralvann                          30kr
Sportsdrikk                      30kr
Vann                                       15kr
Kaffe                                      15kr
Energibar                               30kr
Pasta                                    30kr
Vaffel                                     20kr
Frukt                                      5kr
Sjokolade 20kr
Sandwich-knekkebrød 15kr
Kaker 15kr

SPORTSBUTIKK – PS SPORT

Sportsbutikk på Bislett stadion under hele Tjalvelekene!
Joggesko, piggsko, treningsklær og konkurranseklær fra Mizuno selges til 40 % rabatt.
Butikk ved inngang 2 via Martinus Lørdahls plass.
Bislett Tjalvelekene