Tjalvelekene arrangere 29. til 31. mai 2020 på friidrettens storstue, Bislett Stadion. Stevnet er for alle klasser fra rekrutt til senior.

Dagsprogram 2019 finner du her -> lenke.

Påmelding gjøres via Min Idrett -> lenke.

BISLETT STADION: Inngang til Bislett skal i forbindelse med Tjalvelekene være fra Martinus Lørdahls Plass, inngang 2. Vi oppfordrer til å benytte seg av kollektivtransport til stadion. Vi minner om at det er kildesortering på arenaen.

STARTNUMMER: Utdeles ved stand i inngangspartiet. Startnumrene skal festes på brystet og må ikke brettes.

MYLDREOMRÅDET: Ligger under hovedtribunen og har inngang fra løpebanen. Her finner du sekretariatet og oppropslister for løp.

AVKRYSNING/OPPROP: På løpsøvelser for utøvere fra 10 år er det avkrysning på egne tavler i myldreområdet senest 1 time før øvelsesstart og kan gjøres av den aktive selv eller av en ansvarlig lagleder. Man må ikke krysse av for deltakere som ikke har kommet til stadion. Når det gjelder løpsøvelsene ber vi deltakerne om at oppnådd bestetid blir oppgitt på startlistene ved avkrysningen.

For andre øvelser er det opprop på stedet 15 min før øvelsesstart!

Rekruttklassen har opprop 15 minutter på øvelsesstedet 15 minutter før start på alle øvelser.

PREMIEUTDELING:

Rekrutt: Premie for hver øvelse barna er med på, rett etter øvelsesslutt ved øvelsesstedet.

10-12 år: Premie til alle utøvere.

13 år og eldre: Foregår på indre bane direkte etter øvelsesslutt. De tre beste i hver øvelse (uansett deltakerantallet) skal møte til premieutdelingen hvor det er satt ut merkede stoler fra 1. til 3. plass.

BESTEMANNSPREMIER: Den jenten eller gutten, 13 år eller eldre, med høyest poengsum i kast, hopp eller løp på Tyrvingtabellen, mottar bestemannspremie.

GARDEROBER: Er området under hovedtribunen. Garderobene vil være åpne ca halvannen time før stevnestart alle stevnedager. Arrangøren er ikke ansvarlig for deltakernes tøy og verdisaker som bør tas vare på av leder og/eller foreldre og bekjente.

OPPVARMING: Må skje i myldreområdet, idet indre bane kun vil være åpen for de aktive under øvelsesavviklingen. Lagledere har bare unntaksvis, for korte og nødvendige oppdrag, adgang til indre bane. Lagleder gjør som regel best jobb for sine aktive fra fast plass på tribunen.

PRIVAT KASTREDSKAP: Må innleveres 1 time før øvelsestart i sekretariatet til kontroll. Kastdommerne vil ta med disse redskapene sammen med arrangørens kastredskaper ut til konkurransestedet.

FORSØK/FINALER I LØP: Vil bli avholdt på 60m og 100m for klasser med flere enn åtte påmeldte, hvor heatvinnerne og de beste tidene går til finale. Tidene er avgjørende på alle løpsdistanser fra 200m og oppover samt i alle hekkeløp.

LENGDE/TRESTEG/ALLE KAST: Vanlige konkurranseregler med 3 forsøk og 3 finaleomganger for de 8 beste etter 3 omganger. Unntatt fra dette er hopp/kast for jenter og gutter 10 – 12 år, som får fire forsøk pr. deltaker og rekrutt som får tre forsøk.

KIOSKEN finner du i Sebastian Coe-salen på hovedtribunen.

Mineralvann                          30kr
YT Sportsdrikk                      30kr
YT Restitusjondrikk              30kr
Vann                                       20kr
Kaffe                                      15kr
Energibar                               30kr
Pølse                                      25kr
Vaffel                                     20kr
Is                                            20kr
Frukt                                      5kr

SPORTSBUTIKK – PS SPORT

Sportsbutikk på Bislett stadion under hele Tjalvelekene!
Joggesko, piggsko, treningsklær og konkurranseklær fra Mizuno selges til 40 % rabatt.
Butikk ved inngang 2 via Martinus Lørdahls plass.
Bislett Tjalvelekene